Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Læbepiercing

BodyMod.dk Shop er leveringsdygtige i alt inden for piercingsmykker til din læbepiercing. I korte træk, så er det BodyMod.dk Shops målsætning at kunne tilbyde dig alt hvad hjertet begærer til din læbepiercing eller læbepiercinger hvis du har flere.

Her er piercingsmykker til læbepiercingerne:

De mange forskellige typer smykker kan også deles op efter de forskellige materialer, så som kirurgisk stål , titanium, guld, PTFE, osv.
Det er vigtigt at man vælger de rigtige materialer til sin læbepiercing. Tandlæger vil altid anbefale materialer så som PTFE og Bioplast, idet de ikke er skadelige for tænder og tandkød. Der findes et hav af designs til de to materialer og den eneste ulempe er at man kan "tygge" dem i stykker. Men her bør man huske at hvis man kan bide dem i stykker, så ville man have ødelagt sine tænder.

Længden på smykker til læben:

Det er vigtigt at længden på de smykker man bruger i læben ikke er for lange. Bruger man et for lagt piercingsmykke, risikere man at ødelægge både tænder og tandkød. Men hvordan ved man så hvilken størrelse man skal bruge? Faktisk er det slet ikke så kompliceret at komme med nogle gode retningslinjer. Når man får lavet sin piercing, så er det almindeligt at man får lavet den med en lidt længere stav, så der er plads til at læben kan hæven og ved almindelige læbepiercinger så som en madonna, medusa, angelbite, snakebite, lower labret etc, vil det betyde en start-længde på 10 mm.

Når man hævelsen er faldet ned og såret begynder et hele, så er det på tide at skifte til en mindre stav. Det mest almindelige er 8 mm, hvilket også er det standardmål du vil finde her i webshoppen. Bemærk dog at smykkerne med bioplast og PTFE stave, typisk kan kortes ned i længden, således at man kan selv kan vælge hvor lange de skal være.

I dag har læbesmykkerne oså en standard-tykkelse. Der bliver typisk piercet med 1,2 mm. nåle i de professionelle danske piercingstudier. Igen er 1,2 mm. også standarden på de piercingsmykker du finder her på BodyMod.dk Shop. Det vil stå tydeligt angivet hvis de har andre mål.

Læbepiercinger har også en stor fordel i og med at de let kan skjules med en gennemsigtig "retainer", imens de samtidig giver muligheden for at vælge imellem flere forskellige former piercinger. Oftest er det intet problem at skifte imellem kugleringe, endeløse ringe, hestesko og labret.

Vi ser frem til at kunne levere din næste piercing til læben.