Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Hestesko til mandlige intimpiercinger

En hestesko giver dig mulighed for stor variation i din intimpiercing, fordi de findes i så mange forskellige faver samt designs. Formen på en hestesko er som en almindelig ring, hvor der dog mangler et lille stykke af ringen. Det giver i stedet for to ender på hesteskoen, hvor der kan monteres kugler eller spikes i et utal af forskellige farver.

Store hestesko

Hvis du er på udkig efter et dejligt stort og solidt smykke til din intimpiercing som der gerne må være lidt "tyngde" i, så vil vores store hestesko af kirurgisk stål, være et rigtig godt valg. Vi fører dem både i en variant med kugler for enderne, samt den lidt frækkere version med spikes i stedet. Begge designs fås i adskillge størrelser samt farver og ligger også i et meget prisvenligt leje for de fleste. Hvis du ikke er så meget til sprælske farver men blot foretrækker det klassiske blanke stållook, så kan vores klassiske hestesko med spikes også være et rigtig godt valg.

Hvis du derimod leder efter en stor hestesko som ikke er for tung at bære, så kan du også med fordel tage et nærmere kig på vores store hestesko af akryl. De fås helt op til 8 mm. i trådtykkelse og føres i både sort samt blå akryl. Fordelen ved de helt store størrelser, er netop at smykket ikke er så tung at gå rundt med, selv om man måske er helt oppe i den største størrelse.