Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Ringe til kvindelige intimpiercinger

Ringen er næsten altid et hit når det kommer til intimpiercinger. Den klassiske runde ring er både populær, praktisk og behagelig i brug, hvilket nok også er grunden til at så mange af vores kunder sværger til den. En ring afviger ikke ret meget fra en hestesko i udseende, så det er ofte blot en smagssag om man foretrækker det ene eller det andet.

De forskellige typer ringe

Der findes flere forskellige typer af ringe, som alle har deres helt egne og unikke egenskaber. I nogle tilfælde vil den ene slags ring være det mest hensigtmæssige valg, mens det i andre tilfælde vil være en anden type ring som er det. Det afhænger af flere forskellige faktorer hos det enkelte individ, så det er ikke altid noget man lige kan give en klokkeklar opskrift på. V vil nedenfor gennemgå nogle af de forskellige ringe i vores sortiment samt deres specifikke egenskaber, så du der igennem kan danne dig et indtryk af, hvilken ring der vil passe bedst til dig og din piercing.

Endeløse ringe

Endeløse ringe er som regel et oplagt valg til en intimpiercing, både fordi den er nem at have med at gøre, men også fordi den er helt enkelt i sin udformning og dermed føles meget lidt generende ved brug. Hvis det er første gang du skal købe en ring til din intimpiercing, så foreslår vi at du lægger ud med at prøve en endeløs ring. Det gør vi af den simple grund at den endeløse ring er glat, rund og simpel og dermed meget nem at have med at gøre. Så kan du i ro og mag vende dig til følelesen af en ring i din piercing, før du går videre til andre og mere komplicerede ringe. 

Kugleringe

Hvis du derimod er en mere øvet bruger af ringe i din intimpiercing, kan du roligt kigge lidt nærmere på vores kugleringe som fås i flere flotte og smukke farver, der vil gøre din intimpiercing endnu mere sød og fræk at se på. Hvis du synes det er noget bøvl med den lille kugle som skal klikkes ind på plads i ringen, kan du gså med fordel overveje at købe en kuglering med fast kugle, hvor kuglen ganske enkelt er svejset fast i den ene side af ringen. På den måde taber du aldrig kuglen på gulvet, når ringen skal tages af eller på.

De forskellige størrelser

Mange af vores ringe findes i et stort spænd af forskellige størrelser, så der er rige valgmuligheder til stort set alle behov. Hvad enten det er en lille diskret ring eller en dejlig kraftig ring med tyngde du søger, så kan du som regel finde lige præcis det smykke du ønsker her på shoppen. De forskellige størrelsesmuligheder er vist på hver enkelt produkt som et rullepanel ved siden af billedet. Det er samtidig også her du selvfølgelig vælger den størrelse du ønsker.