Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Hestesko til kvindelige intimpiercinger

En hestesko er et meget alsidigt smykke, også når det bliver brugt til intimpiercinger. I modsætning til en ring, har man med en hestesko, mulighed for lidt ekstra pynt i form af kugler eller spikes for enderne. Man kan på en måde godt sige at man i en hestesko, får de bedste egenskaber fra henholdsvis ringe samt lige stave. Hesteskoen har form som en ring da den er tæt på at være en fuld rund cirkel, men netop fordi det sidste lille stykke af cirklen mangler, får man mulighed får at sætte nogle flotte kugler eller spikes for enderne. Designet i en hestesko er meget lig de buede stave men dog med den forskel at meget mere af smykket kan ses, når hesteskoen sidder på sin plads i piercingen.

Gode placeringer til hesteskoen

De fleste som har en klitoris -eller en klitoris forhud piercing, har rigtig gode erfaringer med brug af hestesko i deres piercinger. Det gælder især når piercingen er foretaget i den vandrette vinkel for her kommer hesteskoen rigtig til sin ret.. Ved en vandret piercing i området ved klitiris, vil en hestesko nemlig hænge på en naturlig måde, med enderne vendt ned ad. 

Hvis man er piercet i skamlæberne, kan en hestesko også være et meget velegnet smykke. Her kan den både bruges som enkeltpiercing i den ene af de ydre skamlæber, eller som samlingssmykke hvis man f.eks. er piercet gennem begge de indre skamlæber. Næsten uanset hvilken form for skamlæbepiercing man har, vil en hestesko som regel se rigtig flot ud.

Materialevalg til din hestesko

Det absolut mest almindelige materiale til hestesko, er kirurgisk stål. Af samme grund vil de fleste af de hestesko du finder på shoppen, også være lavet af kirurgisk stål. Det er et meget robust og samtidig også prisvenligt materiale, som tiltaler de fleste der er på udkig efter piercingsmykker. 

Hvis du har problemer med nikkelallergi eller blot er allergisk disponeret generelt set, så kan du altid gå den sikre vej ved at vælge smykker af titanium, som vi selvfølgelig også har i hestesko. Her kan du f.eks. vælge den klassike hestesko af titanium med kugler for enderne, eller du kan vælge den lidt mere kække hestesko af titanium med spikes for enderne, som med garanti vil vække opsigt hos dem der ser dem :-)

Er du derimod prinsessen over alle prinsesser som kun vil have det absolut bedste i din intimpiercing, så er det helt klart vores utrolig flotte hestesko af 14 karat guld du bør vælge. Med denne hestesko i din intimpiering, vil der i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at der her er tale om en kvinde som forventer at blive behandlet som en vaskeægte prinsesse.