Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Intimpiercinger

Intimpiercing bliver mere og mere populært, især blandt den yngre generation. Motivationen for, at få en intimpiercing er forskellig fra person til person, men deles oftest op i 2 bevægegrunde; stimulering og æstetiske grunde. Læs meget mere om intimpiercing i denne tekst.

Intimpiercing og samleje

Umiddelbart efter du har fået lavet en intimpiercing er det en god ide, at vente nogle uger før du bliver seksuel aktiv igen. Vær opmærksom på, at den nye piercing ikke udsættes for voldsomme påvirkninger samt kropsvæsker. I skal bruge kondom indtil piercingen er færdighelet, også selvom i har været et fast par i lang tid. Grunden dertil skyldes, at der er en betydelig infektionsrisiko forbundet ved, at dyrke sex med et åbent sår (som en ny piercing jo er). For voldsomme påvirkninger af den ny piercing kan skade den unødvendigt, og vil ofte resultere i blødning og udstødelse af piercingsmykket. Vær derfor meget opmærksom på, at passe godt på piercingen så længe den heler.

Intimpiercing til kvinder

Kvinder har oftest en lidt anden motivation for, at blive intimpiercet end manden. Kvinder bliver selv stimuleret af en piercing i underlivet, men deres piercing stimulerer sjældent deres partner. Der findes mange forskellige muligheder, og nogle er mere stimulerende end andre. Nogle piercinger er slet ikke stimulerende, men laves kun for synets skyld. Det er altid en god ide at opsøge en professionel piercer når du skal intimpierces, da han/hun vil kunne give dig optimal behandling og vejledning i forbindelse med din nye piercing.

Intimpiercing og graviditet

At blive gravid er en lykkelig omstændighed, og det behøver heldigvis ikke at betyde det store for din piercing. Det er vigtigt at du ikke bliver piercet under en graviditet, men hvis du allerede er i besiddelse af en piercing kan du sagtens beholde den.Du skal under hele graviditeten fortsætte med, at have smykket siddende i. Under selve fødslen skal du fjerne smykket for at undgå, at smykket bliver presset ud når kønsorganerne udvides. Efter fødslen kan du sætte smykket tilbage igen. Hvis du er i tvivl kan du altid kontakte din piercer, eller konferere med din læge.

Intimpiercinger til mænd

Intimpiercinger har ofte en stimulerende funktion for mandens partner, og er derfor populært blandt dem som gerne vil kunne yde lidt ekstra på lagenerne. Man kan sagtens bruge kondom som intimpiercet, dog med forbehold hvis du bruger meget store smykker. I sådanne tilfælde er det en god ide, at bruge glidecreme inde i kondomet for at undgå friktion. Vær også opmærksom på, at store smykker kan ødelægge kvindens pessar eller andre former for beskyttelse. Hvis kondomet sidder meget stramt og klemmer piercingen, skal man skifte kondomet til et nummer størrere. Normalt vil en mandelig intimpiercing stimulere kvinden, men der findes dog kvinder som finder det ubehagligt. Især piercinger som Apadravya og Ampallang er kendt for, at irritere kvinden under samleje. Det skal dog understreges, at størstedelen af kvinderne opnår stor stimulation under samleje med en intimpiercet mand.

Intimpiercing - Valg af piercingsmykke

Enkelte intimpiercinger som f.eks. en Dydoe piercing kræver, at manden er omskåret. Men overordnet set kan de fleste mænd blive intimpiercet. Hvilke smykker du skal vælge afhænger i høj grad af hvad du ønsker at opnå. Piercinger som f.eks. Prins Albert, Apadravya og Ampallang piercinger kræver en opmåling af penis i erigeret tilstand for, at sikre optimal pasform for smykket. En tommelfingerregel er, at du måler afstanden mellem indgangs- og udgangshul og dertil lægger 0,5-1 cm til. For kvindernes vedkommende er det mere sat i system med hvad du skal bruge, da deres kønsorganer ikke ændre sig væsentligt under samleje. Som udgangspunkt skal man vælge det smykkedesign som stimulerer mest muligt, f.eks. vil en Klitoris forhudspiercing som laves vandret give optimal stimulation med en ring, hvorimod den selvsamme piercing kræver en lige stav hvis den laves lodret.
Er du i tvivl om hvad du skal vælge kan du altid kontakte vores kundeservice, som altid står parat med det svar du søger.

Find ud af mere om de forskellige piercinger ved, at trykke på den du ønsker at læse om.

Mandlige intimpiercinger: Ampallang piercing, Apadravya piercing, Dydoe piercing, Frenum piercing, Hafada piercing, Prins Albert piercing og Lorum piercing.

Kvindelige intimpiercinger: Christina piercing, Isabella piercing, Klitoris forhud piercing, Klitoris piercing, Piercing i skamlæberne og Prinsesse Albertina piercing.