Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

Vælg din kategori af piercingsmykker

Her finder du piercingsmykker til alle typer af piercinger.
Du kan let vælge din kategori herunder og hurtigt finde dit næste piercingsmykke.

1 til 48 af 110

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 48 af 110

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Piercingsmykker

Hos BodyMod.dk Shop forhandler vi alt indenfor piercingsmykker og andet til dine piercinger. Vi sætter en stor ære i altid, at yde en service over for vores kunder, som er af en kvalitet der ikke før er set på nettet. Af samme grund har vi også den suverænt højeste tilfredshedsscore blandt alle piercing-forhandlere på Trustpilot, så du kan være ganske tryk ved at handle her.

Piercinger

Vores lager af piercingsmykker er stort, og alt du kan lægge i kurven her på shoppen er klar til øjeblikkelig afsendelse. Det vil sige, at hvis du bestiller dine piercingsmykker før vores cut-off, kan du vælge mellem flere leveringformer som er klar til hurtig afsendelse.

Navlepiercing

Vores udvalg af smykker til din navlepiercing er blandt de største, og deles op i følgende kategorier:

Især vores personlige smykker er meget populære, og i denne kategori tilbyder vi blandt andet navlepiercing med stjernetegn eller bogstav som vedhæng. Glæd dig selv, eller forkæl en du holder af med en meget personlig gave.

Tungepiercing

Vores udvalg af smykker til din tungepiercing er stort, og vi udvider konstant vores udvalg. Alle vores tungepiercing smykker er fremstillet i materialer af højeste kvalitet, og vi forhandler kun kirurgisk stål af varianten 316L.
Du kan f.eks. finde smykker til din tungepiercing indenfor følgende kategorier:

Derudover har vi selvfølgelig alle mulige andre piercingsmykker til tungen, og kan selvfølgelig også tilbyde reservedele til piercing.

Læbepiercing

Læbepiercinger er meget forskellige hvad angår smykker, da nogle læbepiercinger kun kan laves med et specielt design. Hos os finder du selvfølgelig alle typer piercingsmykker til læben. Vi har bygget vores kategori op med sorteringsknapper for, at lette processen med at finde det rette smykke for dig. Af kategorier kan nævnes

Husk at vi altid står klar til at hjælpe dig med, at finde det smykke du søger i vores kundeservice.

Ørepiercing

En ørepiercing er et vidt begreb som dækker over mange forskellige slags piercing, som du selvfølgelig finder et bredt udvalg af hos os. Find blandt andet smykker til følgende ørepiercinger

Da ørepiercinger kan placeres mange andre steder end lige en tragus og en helix, så vil du selv kunne vælge imellem et stort udvalg af ringe, stave og labretter. Alle kan bruges, så længe at du har fået din piercing lavet hos en professionel piercer med nål.

Brystpiercing

I kategorien med brystpiercinger finder du ikke kun de almindelige ringe og stave i simple designs. Men du finder også stave og ringe med spændende udformninger og designs, samt de flotte brystskjold til de mere specielle lejligheder. Det eneste du skal være opmærksom på når du shoppe piercingsmykker til din brystpiercing er, at du vælger 1,6 mm. trådtykkelse og en tilpas diameter eller længde. Skulle du være i tvivl om hvilken størrelse, materiale eller andet du skal vælge, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe pr. mail, telefon eller live chat.

Intimpiercinger

Har du en intimpiercing, hvad end du er mand eller kvinde har vi et godt udvalg blandt de mest almindelige smykker, men også mange specielle. Det eneste du skal være opmærksom på er at vælge 1,6 mm. trådtykkelse og så den længde eller diameter du skal bruge. Vi har kun sikre materialer, så du behøver ikke være nervøs for at skade dine intime dele.
Du kan bl.a. finde smykker til intimpiercinger så som en Christina, Isabella, Prins Albert, Klitoris forhud og mange andre spændende.

Fake piercinger

Har du ikke fået lov til at få hul i kroppen eller er modet der ikke helt endnu, så kan du starte med en af vores fake piercinger. Bl.a. kan du tage livet af bedstemor med et fake stretch eller hvad med en fake navlepiercing? Du finde alle former for "falske" smykker i vores kategori med fake piercinger.

Andre piercingsmykker

Du finder selvfølgelig også andre kategorier, så som

Plugs og tapers

Vi tilbyder et stort udvalg af plugstunnels og tapers, og har alt du skal bruge til at stretche. Vi står også bag den største Danske guide på området. Du kan få den tilsendt helt gratis via linket her.

Hos BodyMod.dk Shop går vi meget op i at både materialerne og priserne i orden, så du kan handle alt til dit stretch ét sted. Hvis der er det mindste vi kan hjælpe med i forbindelse med dit stretch, så tøv endelig ikke med at kontakte os via vores kundeservice eller læs mere i vores gratis stretching-guide.