Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Fake stretching – sådan får du et falsk stretch i dit øre

Hvis du synes, at plugs til et stretchet øre ser sejt ud, men du ikke selv har lyst til at få lavet et stretch i øret – så har vi løsningen til dig. Med fake plugs er det muligt at få et øre, der ser ud som om, at det er ved at blive stretchet. Fake plugs ligner 100% rigtige plugs. Den eneste forskel er bare, at de falske plugs fungerer som en ørering i stedet for en decideret plug til stretch, smart ikke?

Stort udvalg af fake plugs til dig, der gerne vil snyde dig til et stretchet øre

Hos BodyMod har vi en masse forskellige fake plugs i mange forskellige former og farver. Vi har f.eks. en fake plug, der er dåseformet. Den dåseformede plug er et sjovt produkt, der uden tvivl ligner en ægte plug, når du har den i din ørepiercing. Udover dåseformede plugs har vi også fake spiraltapers. Spiraltapers er et meget sejt smykke og er især velegnet som fake piercingsmykke. Det er meget svært at se forskel på en fake og en ægte spiraltaper. Derfor kan du trygt bestille en fake spiraltaper og lade som om, at den er ægte.

Hvorfor bruge fake plugs?

Der er rigtig mange som vælger at købe fake plugs i stedet for at få lavet et decideret stretch i øret. For det første er fake plugs ligeså smukke som rigtige plugs, og det er faktisk meget svært at kende forskel på de fake og de ægte. For det andet er fake plugs meget populære, fordi det ikke er alle personer, der tør og har lyst til at gå i gang med stretching. Derfor er fake plugs et glimrende alternativ til strech, da man stadig har en fornemmelse af, at man har et stretch i øret. Folk der går forbi en person med fake plugs, kan ikke se om det er et ægte eller et falsk stretch. Derfor er falske plugs så populære.

Elsker din ven/veninde piercinger? Giv hende en fake plug i gave

Fake plugs er en fantastisk gaveidé til personer, der elsker piercinger og kropsudsmykning. Hvis din ven eller veninde eksempelvis har en ørepiercing i forvejen, så kan du passende købe en fake plug som smykke. Fake plugs er en sjov og anderledes gave, og din ven/veninde vil uden tvivl blive glad for dem, hvis de i forvejen synes piercinger er en sjov og spændende form for kropsudsmykning.

Vil du vide mere om stretching og plugs?

På vores informationsblog er det muligt at få en masse viden om stretching og plugs. Vi har skrevet en masse spændende artikler om alt inden for piercingverdenen. Så hvis du overvejer at skifte din fake plug ud med en ægte, så anbefaler vi dig at læse mere om stretching på vores informationsblog.

Hvis du har spørgsmål eller lignende, så anbefaler vi, at du først og fremmest leder efter svaret på vores informationsblog. Hvis ikke du kan finde svaret på informationsbloggen, så skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os, så vil vi fra BodyMod hjælpe dig og give dig et svar.