Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Ringe til Brystpiercinger

Når det kommer til at vælge piercingsmykker til ens brystpiercing, har vi her hos BodyMod.dk Shop ringe i alle tænkelige størrelser - Så der er helt sikkert også et piercing smykke som passer til dig.

En ring er måske den mest brugte form til brystpiercinger. Der findes forskellige typer ringe til brystet f.eks. kugleringe og endeløse ringe

Forskellen på disse 2 er måden de lukkes på. En kuglering lukkes med en kugle som sidder i spænd, hvorimod en endeløs ring lukkes ved hjælp af en del af ringen, som kan tages af og på.

Henover de sidste par år er endeløse ringe begyndt at blive mere og mere populære. Det skyldes primært, at mange syntes de er pænere end den traditionelle kuglering. En anden fordel er, at når de bruges i en brystpiercing så undgår man den 3. nippel som mange kender fra en kuglering.
Da det dog kan være meget svært at bruge en endeløs-ring har vi lavet en lille video-guide til hvordan du let kan løsne en ringe så den lettere kan bruges i brystet.

Hvor stor skal ringen være til min brystpiercing

Når du skal købe smykker til din brystpiercing er det vigtigt at du vælger den rigtige størrelse, og det kan du få lidt hjælp til her.
Først og fremmest skal du måle bredden på din brystvorte, og når bredden på denne kendes skal du lægge ca 0,5-1 mm til. Oftest er diameteren ca. 10 mm.
Når tykkelsen skal findes, skal du tage det smykke du har i ud og måle hvor tykt det er. Oftest laves en brystpiercing med enten 1,2 eller 1,6 mm i tykkelsen. (1,6 mm. er det brugt i 90% af alle tilfælde)

Brystpiercing ringe i mange størrelser

Her på shoppen kan du finde ringe i alle størrelser, og hvis du mangler hjælp til at finde lige præcis din størrelse er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Kundeservice kan også være behjælpelige med at guide dig hvis du ønsker, at gøre din brystpiercing større.