Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Piercingsmykke med zebrakugle

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 23,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en traguspiercing, helixpiercing eller en anden piercing med et 1,2 mm. hul samt en farverig zebra gående i baghaven, så har vi her et smykke til dig.
Smykket er 6 mm. langt, så det vil passe perfekt i en traguspiercing eller helixpiercing.

I fronten af staven sidder en gennemfarvet kugle af akryl, som du selv vælger farven på, hvor der er påmalet sore zebrastriber.
For enden af staven sidder der en låsekugle , som gør at smykket ikke falder ud.

Du vælger selv farven på din zebrakugle i boksen herover, hvor du samtidig har mulighed for at købe en ekstra låsekugle.

Vi anbefaler at du skruer metalkuglen af, når smykket skal i og ud af piercingen, da akrylkuglen kan flække, hvis den strammes for hårdt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-89
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingsmykke med zebrakugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.