Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Piercingskjulere – find din næste piercingskjuler her

Piercingskjulere bliver også kaldt piercing retainere. Piercingskjulere bliver ikke betegnet som et reelt smykke, da de bruges som et midlertidigt alternativ, hvis du af den ene eller anden grund ikke kan have dine piercingsmykker i. Hvis du eksempelvis har fået et arbejde som kasseassistent i Føtex, og i den forbindelse har fået at vide, at du ikke må have synlige piercinger, så kan en piercingskjuler være en fremragende idé.

En piercingskjuler er typisk lavet af det meget populære materiale PTFE eller silikone, da disse to typer materialer er meget eftergivende, hvilket sikrer en så blød håndtering af piercingen som muligt. Disse materialer er i øvrigt rigtig gode, da det er muligt at lave piercingskjulere man næsten ikke kan se – på grund af det gennemsigtige materiale. Man laver typisk piercingskjulere/retainere i gennemsigtige og hudlignende farver for at gøre dem så ”usynlige” som muligt.

Piercingskjulere til din tungepiercing

Piercingskjulere til tungepiercinger er især idéelle for dig, der ønsker en skjuler, som man ikke kan se, når du bevæger munden. Hos BodyMod.dk Shop har vi flere forskellige piercingskjulere til tungepiercinger som du kan vælge imellem. Vi har bl.a. nogle i gennemsigtige farver, der skjuler din piercing rigtig godt. Enderne på vores skjulere til tungepiercinger kan skrues af og på, hvilket sikrer en skjuler, der sidder godt fast. Derfor kan du trygt købe en piercingskjuler hos os og forvente, at den ikke bare falder ud af munden på dig.

Gennemsigtige piercingstave er meget populære

Udover at have piercingskjulere til tungepiercinger i vores udvalg, så har vi også nogle gennemsigtige piercingstave, der er helt fantastiske. Hvis du f.eks. gerne vil skjule din piercing eller beholde en navlepiercing, når du er gravid – så er disse gennemsigtige piercingstave at foretrække.

Disse gennemsigtige piercingstave er uhyre effektive til bl.a. at skjule en navlepiercing. Da staven er lavet i et eftergivende og gennemsigtigt materiale (PTFE) er det mere svært for andre at se, at du har en piercing siddende.

Ved brug af en piercingstav i PTFE-materiale skal man ikke være bange for at gå igennem metaldetektoren i lufthavnen eller få foretaget en MRI-scanning. PTFE-materialet kan alle nemlig tåle, og det har ingen negativ virkning på omverdenen.

Vil du vide mere om piercingskjulere?

På vores informationsblog kan du finde meget mere information om piercinger, stretching og piercingskjulere. På informationsbloggen findes der et hav af spændende indlæg om piercinger og alt hvad der rører sig inden for piercingverdenen. Vi anbefaler at læse informationsbloggen, hvis du interesserer dig for piercinger og lignende.
Hvis du har nogle spørgsmål, du ikke kan finde svar på via vores informationsblog, skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os. Vi vil forsøge at svare så fyldestgørende på dit spørgsmål som muligt.