Piercingring til dermal anchor

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du et dermal anchor smykke, som er langt fra alle de almindelige. Smykket består nemlig af en ring, som frit kan drejes 360 grader, når den først er sat fast.

Ringen passer ned i alle almindelige dermal anchors og micro dermals. Du skruer blot din nuværrende topkugle/plade ud og skruer dette smykke i.

Smykket består af en ganske almindlige ring, med et hul gennem kuglen. Igennem kuglens hul, går en lille stav med gevind i den ene ende. Det er dette gevind, som skrues i din one point piercing. Selve ringen måler 10 mm. i diameteren og har en trådtykkelse på 1,6 mm. Gevindet i staven er dog lavet så det passer til standardmålene på 1,2 mm. Du behøver dig med andre ord ikke at bekymre dig om størrelsen.

Foruden at være et fedt smykke, er det også super at bruge til f.eks. corsetpiercinger og deslige.

Prisen er eksklusiv bundplade.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-13
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Farve Blank
Kuglestørrelse 4 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingring til dermal anchor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.