Piercingnål med kateter

Lagerstatus: På lager

9,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingnåle med kateter er en utrolig smart opfindelse. Du kan både pierce og sætte et smykke i den friske piercing med samme nål. Du pakker blot nålen ud af indpakning, laver piercingen og trækker derefter nålen ud af kateteret, der vil blive siddende i piercinghullet. Nålene er blevet steriliseret med EO-gas, så den er helt klar til brug så snart du skal bruge den. De kommer også med et smart farvesystem så du let kan kende forskellen på de forskellige trådtykkelser, som nålene kommer i.

Nålene kommer i størrelserne, der er beskrevet nedenfor - bemærk dog, at disse er vejledende:

Lyserød: Passer til smykket under 1,0 mm. (G20)
Grøn: Passer til smykker fra 1,0 mm. til 1,2 mm. (G18)
Grå: Passer til smykker fra 1,2 mm. til 1,6 mm. (G16)
Orange: Passer til smykker fra 1,6 mm. til 2,0 mm. (G14)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Needle-8
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingnål med kateter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.