Piercingkugle i akryl med dødningehoved

Lagerstatus: På lager

18,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en superfed kugle i sort eller hvid med dødningehoved og knogler, som ekstra kugle til en af dine tungepiercinger. Du kan vælge mellem en sort kugle med hvid dødningehoved motiv, eller en hvid kugle med et sort dødningehoved motiv. Ud over dødningehovedet, er kuglen også dekoreret med to knogler der ligger på tværs hen over hinanden, neden under dødningehovedet.

Denne piercingkugle er lavet i det sikre materiale akryl, som er perfekt til f.eks. tungepiercinger, fordi det er et super skånsomt materiale i forhold til tænder og tandkød. Akryl vil nemlig være det der først går i stykker, hvis du skulle være så uheldig at slå kuglen mod en af dine tænder. Du kan derfor være helt tryg ved brugen af akrylkugler til dine tungepiercing. Derudover er akryl også 100% nikkelfrit så hvis du lider af nikkelallergi eller blot har allergiske tendenser generelt, så er akryl også her et sikkert valg for dig.

Kuglen passer til en trådtykkelse på 1,6 mm. og er 6 mm. i diameter så den har de perfekte mål til en tungepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Motivet forsvandt hurtigt
Karakter
På under en uge krakelerer dødningehoved aftegningen, jeg tog ud da opdaget det, var ellers meget begejstre over den, men syntes synd ikke holdte længere.
Bedømt af Ginnie
Perfekt
Karakter
Helt som forventet. Tak Bedømt af Thomasssss
Lidt for store
Karakter
Elsker ting med dødningehoved motiv, så måtte straks have sådan 2 til min tunge piercing.

Min tungepiercing er ca. 12 år gammel, og har altid gået med de kugler jeg fik den lavet med.
Disse kugler her, er altså et par størrelser større, og for store til at jeg synes de var behagelige i munden. Så jeg har taget dem ud igen.

Produktet fejler intet, men vær opmærksom på størrelsen.

Kunne ønske de kom i mindre størrelser.
Bedømt af Lykke
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle i akryl med dødningehoved
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.