Piercingkugle formet som terning

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne terningformede kugle eller firkant om man vil, er helt som du ser den på billedet.

Der er altså tale om en vaske ægte terning lavet af kirurgisk stål, som hverken mister farven eller på anden måde fader. Alle siderne på terningen har små fordybninger som danner de forskellige "terningtal" og den har et solidt gevind.

Terningen fås i flere forskellige størrelser, som du blot vælger i boksen til højre for billedet og der findes størrelser til alle placeringer på kroppen. Husk at 1,2 mm. er standarden i ansigtet, med undtagelse af tungen og 1,6 mm. bruges til alle piercinger fra halsen og ned + tungepiercinger.

Bemærk at denne model også fås i akryl i forskellige farver, men husk at akryl med tiden går i stykker og giver et meget anderledes look.

Se plastkuglerne her: Terning-formet piercingkugle i akryl og flere farver

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-18
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
terning
Karakter
Hurtig levering :-) nu vil jeg prøvede de her terninger...vil andbefale siden til min venner og familie Bedømt af johnny
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle formet som terning
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.