Piercingkugle af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du et rigtig lækkert piercingsmykke af ægte guld, som du står og mangler en ny eller ekstra kugle til? Så har du nu muligheden for at få en rigtig flot en af slagsen som oven i købet er udstyret med en skinnende smuk klar sten.

Piercingkuglen her er af 14 karat ægte guld og passer til smykker med en trådtykkelse på 1,6 mm. Selve kuglen har en diameter på 4 mm. og kan dermed passe godt til eksempelvis ringe, hestesko, labretter, lige eller buede stave. Eller hvis du har en navlepiercing af guld vil den selvfølgelig også være helt ideél som ekstra topkugle til den. Så hvis du har mistet kuglen til et af dine guldsmykker, eller hvis du blot ønsker at have en reservekugle liggende i fald det skulle ske, så er kuglen her et rigtig godt valg, hvis du vil have en lidt mere ekstravagant kugle. Kuglen passer godt til smykker som i forvejen har klare sten men vil også se rigtig godt ud til at smykke helt uden sten.

Kuglen findes i to varianter af 14 karat guld, som du også kan se på produktbilledet. Den ene variant er el almindelig gul 14 karat guld og den anden er en 14 karat hvidguld. Kuglen af hvidguld gør sig naturligvis bedst sammen med et smykke af hvidguld. Det samme gør sig gældende med den almindelige guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-35
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.