100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Piercingkugle af 14 karat guld med sten

249,00 kr
På lager

Har du et rigtig lækkert piercingsmykke af ægte guld, som du står og mangler en ny eller ekstra kugle til? Så har du nu muligheden for at få en rigtig flot en af slagsen som oven i købet er udstyret med en skinnende smuk klar sten.

Piercingkuglen her er af 14 karat ægte guld og passer til smykker med en trådtykkelse på 1,6 mm. Selve kuglen har en diameter på 4 mm. og kan dermed passe godt til eksempelvis ringe, hestesko, labretter, lige eller buede stave. Eller hvis du har en navlepiercing af guld vil den selvfølgelig også være helt ideél som ekstra topkugle til den. Så hvis du har mistet kuglen til et af dine guldsmykker, eller hvis du blot ønsker at have en reservekugle liggende i fald det skulle ske, så er kuglen her et rigtig godt valg, hvis du vil have en lidt mere ekstravagant kugle. Kuglen passer godt til smykker som i forvejen har klare sten men vil også se rigtig godt ud til at smykke helt uden sten.

Kuglen findes i to varianter af 14 karat guld, som du også kan se på produktbilledet. Den ene variant er el almindelig gul 14 karat guld og den anden er en 14 karat hvidguld. Kuglen af hvidguld gør sig naturligvis bedst sammen med et smykke af hvidguld. Det samme gør sig gældende med den almindelige guld.

Detaljer
NavnPiercingkugle af 14 karat guld med sten
SKUBall-35
LukketypeEksternt gevind
TypeLøs kugle
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Piercingkugle af 14 karat guld med sten
Din bedømmelse
Piercingkugle af 14 karat guld med sten