Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Tungepiercinger i pakketilbud

Her kan du gøre et rigtig godt og økonomisk køb, samtidig med at du erhverver dig en hel stak nye tungepiercinger på én gang. Når du benytter dig af vores forskellige pakketilbud, får du rigtig meget for pengene. Vores tungepiercing pakketilbud indeholder mellem 4 og 8 stk. tungepiercinger pr. pakke, alt afhængig af hvilken type du vælger, og stk prisen er helt i bund når du vælger at købe dine smykker på denne måde.

Tungepiercinger af plast

Vi har flere forskellige tungepiercing pakketilbud af plast men et af de mere populære produkter, er vores sampakke med 6 stk. selvlysende tungepiercinger af akryl. Du får seks fede farver som alle lyser i mørket og sørger for at deres ejermand - eller kvinde - med garanti bliver set. Samtidig er akryl et materiale som er super skånsomt mod tænderne, da akryl altid vil gå i stykker, før en sund og rask tand vil gøre det. Så hvis du skulle være så uheldigt at komme til at bide i kuglen eller slå den mod tænderne, vil det altså være kuglen som knækker først.

Hvis du gerne vil have en tungepiercing af ekstra blød plast, kan du også med fordel kigge på vores pakketilbud med hele 8 stk. teflon tungepiercinger, som selvfølgelig også bliver leveret i 8 forskellige friske farver. Teflon er et ultra blødt materiale som er meget behageligt i brug, samtidig med at det stadig også er skånsomt mod tænderne.

Tungepiercinger af metal

Hvis du er en mere hærdet bruger af tungepiercinger, vil du måske foretrække dine tungepiercigner af metal. Hvis det er kvalitet du er på udkig efter så er det dog nok pakketilbuddet med de fem titaniumsbelagte tungepiercigner i forskellige farver, som du skal se nærmere på. Her får du fem hele tungepiercinger i forskellige flotte skinnende farver hvor der er lagt vægt på kvaliteten. Din tunge vil helt sikkert takke dig for det hvis du vælger dette pakketilbud.