Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Stretching i pakketilbud

Hvis du har en hel stretchingprocess som du står og skal igang med, så har du nu muligheden for at gøre et rigtig godt køb. Du kan nemlig købe et helt stretchingsæt, hvor du sparer rigtig meget, i forhold til at købe dine tapers enkeltvis. Når du køber et sæt som pakketilbud, vælger du ganske enkelt et sæt hvor stretching diameteren i sættet, starter blot en enkelt størrelse over den størrelse du har i forvejen. Skulle det ske at du ligger et sted hvor det næste naturlige stretch ikke findes i pakketilbuddet, så har du altid mulighed for at købe en enkelt taper i den manglende størrelse, sammen med dit sæt.

Det kunne f.eks. være hvis du har et stretch på 6 mm. og nu ønsker at stretche videre. Så kan springet op til 8 mm. måske godt være for voldsomt til at starte med. Hvis det er tilfældet har du mulighed for at købe en særskilt taper på 7 mm. ud over dit nye stretchingsæt. Du har ligeledes også mulighed for at købe en særskilt taper på 9 mm. som supplement til dit stretchingsæt, hvis det ønskes.

De forskellige pakketilbud

Du har mulighed for at vælge dit tapersæt i flere forskellige farver samt designs. Sættende fås i de to mest velkendte designs, nemlig de lige tapers samt spiraltapers. Hvis du vælger de lige tapers har du yderlig mulighed for at vælge et eksklusivt sæt af kirurgisk stål. Sættet af stål indeholder flere størrelser end de andre sæt gør, mens du til gengæld kan vælge mellem flere forskellige sæt-størrelser, hvis du køber dem som er lavet af akryl.

Hvis du vælger et spiraltapersæt, bør du lige være opmærksom på at de først starter ved 2 mm. Så hvis du har brug får den mindste størrelse på 1,6 mm. har du også her muligheden for at købe den som særskilt spiraltaper, som supplement til dit sæt.

Uanset hvilken tapertype du vælger, man du mixe og matche farverne i dit sæt, lige som du ønsker det. Du har nøjagtig de samme farver at vælge imellem her, som du har når du køber tapers i løskøb. Dette gælder dog naturligvis ikke for tapersættet af kirurgisk stål.

Hvis du gerne vil vide noget mere om det at stretche, kan læse om emnet på vores informationsblog som bl.a. indeholder en gratis stretching guide.