Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Navlepiercingpakker – pakketilbud på piercinger

Hos BodyMod.dk Shop har vi en masse pakketilbud på piercinger. Disse pakketilbud er især noget for dig, der gerne vil have et stort udvalg af piercinger som du kan vælge imellem. Der er eksempelvis mange personer, der godt kan lide at bruge en bestemt type navlepiercing til fest og en anden type, når de er på arbejde, i skole eller dyrker sport. Hvis du elsker navlepiercinger og samtidig gerne vil udsmykke din navle på en flot og elegant måde, så er vores navlepiercingpakker lige noget for dig.

Hos BodyMod.dk Shop kan du få mange forskellige navlepiercingpakker

Hvis du er på udkig efter en navlepiercingpakke, er du kommet til den rette webshop. Hos os kan du nemlig finde et stort udvalg af forskellige piercingpakker. Vi har bl.a. pakketilbud, der indeholder navlepiercinger med glitterkugler, krystalhjertevedhæng, selvlysende kugler og navlepiercinger af kirurgisk stål.

Vi har noget for enhver smag. Ta’ et kig på vores udvalg og bliv fristet til at købe dit næste pakketilbud på piercinger. Husk at rense din piercing, når du udskifter den. Du kan læse mere om pleje af piercinger længere nede.

Navlepiercinger med glitterkugler

Er du til fest og farver, bør du købe vores navlepiercingpakke med syv navlepiercinger med glitterkugler. Denne pakke indeholder syv piercinger, der uden tvivl kan sætte gang i en fest. Glitterkuglerne sender et festligt signal. Dette pakketilbud er især noget for dig, der gerne vil skille dig lidt ud til den næste fest.

Navlepiercinger med krystalhjertevedhæng

Hos BodyMod.dk Shop kan du bl.a. købe et pakketilbud, hvor du får fire navlepiercinger med krystalhjertevedhæng. Dette pakketilbud indeholder nogle meget smukke navlepiercinger, der egner sig rigtig godt til en pige/kvinde, der gerne vil sende et enkelt og feminint signal med sin piercing.

Husk at rens din piercing ved udskiftning

Når du skifter din navlepiercing, så er det vigtigt, at du får den renset. Hvis ikke du får renset din piercing ved udskiftning, kan der meget hurtigt opstå betændelse og infektion, hvilket kan være svært at komme af med. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af plejeprodukter, der alle kan hjælpe dig med at rense din navlepiercing, så den er ren og lækker til at blive udskiftet med et andet smykke. Ta’ et kig på vores store udvalg af plejeprodukter og giv din piercing de bedste vilkår for at forblive smuk og ren.

Elsker du piercinger?

Hvis du elsker piercinger og bare ikke kan få nok af dem, så har vi faktisk også en informationsblog, hvor du kan læse meget mere om denne type kropsudsmykning. På informationsbloggen kan du bl.a. læse om de materialer, der bliver brugt i piercinger.

Hvis du mangler svar på et spørgsmål du måtte have om piercinger, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.