Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Læbepiercinger i pakketilbud

Her har du muligheden for at gøre et rigtig godt køb, samtidig med at du er godt dækket ind, med et fint lille udvalg af forskellige piercingersmykker til din læbepiercing. Når du køber en af vores pakketilbud, får du et mærkbart nedslag i prisen, når det kommer til stk. prisen per smykke. Det smykke som bruges i nogle af de mest brugte læbepiercinger, som f.eks. en madonna/monroe eller en lower labret piercing, hedder rent faktisk en labret. Labretter er super gode i de piercinger som de er beregnet til men er mindre anvendelige til f.eks. almindelige læbepiercinger. Er du i tvivl om hvilke piercinger labretten passer godt til, så har du mulighed for at læse mere om lige præcis labretter samt hvilke piercinger de anbefales til, på vores informationsblog.

De forskellige valgmuligheder

Vi har flere forskellige typer labrets, både som løssalg men bestemt også i vores pakketilbud. En af vores mest populære varianter, er pakken med fem selvlysende labrets, som selvfølgelig er i fem forskellige farver. De har en rigtig fed effekt hvis man f.eks. bruger dem på en tur byen, hvor de efter at have ladet op i dagslyset, vil forvandle sig til små selvlysende perler i din læbepiercing, når du færdes i nattelivet.

Er du mere til det klassiske og feminine, så vil du mske få mere glæde af vores stilrene labrets i skinnende blankt kirurgisk stål, med kugler og sten i flere forskellige farvekombinationer. I denne pakke får du tilmed hele otte labrets med sten til en rigtig god pris, så det er lidt af et kup du kan gøre her.

Eller hvis du ønsker at være endnu mere økonomisk i dit valg af pakketilbud til din læbepiercing, så kan du også vælge at købe denne labretstav af kirurgisk stål, med syv forskellige labretkugler med hver sin farve sten, til at skrue på staven når du ønsker at skifte til en anden farve.

Som du kan se har du rige valgmuligheder for at gøre et rigtig godt køb når det kommer til labretsdin læbepiercing, især hvis du vælger en af vores pakketilbud.