Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Billige piercinger og pakketilbud

At købe billige piercinger er helt sikkert noget alle elsker, men det er ikke altid muligt hvis både kvalitet, sikkerhed og service skal være høj. Det laver vi på BodyMod.dk Shop nu om på ved at tilbyde dig pakketilbud. 

De billigste piercinger

Når du købet et af vores pakketilbud, er du altid sikker på at spare penge så det basker. Vi sikrer dig nemlig de billige piercinger ved et forbedret lagersystem, som ikke går ud over hverken kvalitet eller servicen. Dvs. at vi kan tilbyde dig de billigste piercinger, uden nogle af de mange ulemper ved at handle f.eks. i Thailand eller USA.

Spar penge ved at handle piercinger stort ind

Vores pakketilbud på piercinger har alle det til fælles, at når du køber en hel serie af de samme piercingsmykker, så bliver de ufatteligt billige. Det kan f.eks. være når du køber 8 tungepiercinger, så får du piercingsmykkerne til under 15,- kr. pr. stk.  Det kan f.eks. være 8 tungepiercinger til 89,- kr. hvilket er under 12,- kr. pr. stk. Men hvad så hvis man ikke står og skal bruge så mange tungepiercinger? Svaret er simpelt, enten kan man vælge at gemme dem til man skal skifte dem ud, ellers er der altid muligheden for at handle ind sammen med en eller flere venner.

Billige tungepiercinger, navlepiercinger, læbepiercinger etc.

Her i kategorien finder du ikke bare én slags billige piercinger, men du finder piercingsmykker til både din tungepiercing, navlepiercing, læbepiercing etc. Vi udvider konstant og forhåbentlig kan du finde et pakketilbud, som passer perfekt til dit behov. 

Bemærk at alle vores piercingsmykker hvor staven er lavet af plastik, har den ekstra smarte funktion at de kan afkortes. Så er de billige navlepiercinger lidt for lange, kan du altid klippe staven til, skrue en metalkugle ned over og så skærer den et nyt gevind i staven. Således kan du igen sætte plastikkuglen på og din navlepiercing stav er nu mindre. Det samme glæder selvfølgelig for de billige tungepiercinger og billige læbepiercinger som er lavet af plastik.