Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Pakke med assorterede kugler

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kan du godt lide et stort udvalg og nogle spændende kugler at skifte mellem når det kommer til dit piercingsmykke? Så er denne sidde den rette for dig.

Her har du nemlig muligheden for at få 10 forskellige kugler der er lavet af akryl. Så har du hele 10 kugler at skifte imellem, hvis du bliver træt af dine gamle kugler. Siden disse kugler er så billige, så kan de nemt bruges som reserve kugler, hvis du er uheldig, at tabe din sædvanlige kugle.

Kuglerne måler 5 mm. i kuglestørrelse og passer til 1.6 mm. trådtykkelse, hvilket er noget du skal være opmærksom på. Det ville være en skam hvis du eksempelvis købte disse kugler til en labret, der har en trådtykkelse på 1.2 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer U-89
Antal enheder 10 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Pakke med assorterede kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images