Ørestik af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 199,00 DKK

Nu kun: 159,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter et virkelig elegant og feminint smykke til din kvalitetsbevidste øreflip, så se lige denne super sofistikerede ørestik af ægte 14 karat guld. Du får her et design som er både enkelt og tidløst, samtidig med at det er ren og lækker luksus for alle pengene.

Udover sin umiddelbare glød og skønhed, gemmer smykker af guld faktisk også på flere helbredsmæssige fordele. Guld er f.eks. et fuldstændig naturligt mineral som nemt tåles af kroppen og som ikke interagerer med andre stoffer. Mange mener desuden at guld har en afstressende effekt og det gyldne metal er bl.a. blevet brugt til at afbalancere den mentale og følelesesmæssige sundhed, af mange forskellige kulturer og folkefærd gennem tiden.

Denne skønne ørestik af guld fås i fem forskellige stenstørrelser. Du kan vælge en lille diskret sten på blot 2 mm. hvis det er det subtile look du er ude efter, eller du kan vælge en sten helt op til 8 mm. i størrelsen, hvis du gerne vil gøre et mere dramatisk indtryk. Du kan selvfølgelig også vælge den gyldne middelvej og udse dig en af de andre størrelser som midt imellem de to yderligheder. Valget er dit og det samme er dette gudesmukke smykke, kort tid efter du har afgivet din bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-24
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale 14 kt. guld
Lukketype Andet
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Låsene er for løse
Karakter
Super flotte øreringe, men låsene er for løse, og jeg har måttet skifte mine ud, hvilket er en skam, for det var rigtig fint, at de var så små, syntes jeg. Bedømt af Maria Skaaning
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørestik af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images