Ørestik af 14 karat guld med sten

Udsolgt
1  Anmeldelse

Hvis du er på udkig efter et virkelig elegant og feminint smykke til din kvalitetsbevidste øreflip, så se lige denne super sofistikerede ørestik af ægte 14 karat guld. Du får her et design som er både enkelt og tidløst, samtidig med at det er ren og lækker luksus for alle pengene.

Udover sin umiddelbare glød og skønhed, gemmer smykker af guld faktisk også på flere helbredsmæssige fordele. Guld er f.eks. et fuldstændig naturligt mineral som nemt tåles af kroppen og som ikke interagerer med andre stoffer. Mange mener desuden at guld har en afstressende effekt og det gyldne metal er bl.a. blevet brugt til at afbalancere den mentale og følelesesmæssige sundhed, af mange forskellige kulturer og folkefærd gennem tiden.

Denne skønne ørestik af guld fås i fem forskellige stenstørrelser. Du kan vælge en lille diskret sten på blot 2 mm. hvis det er det subtile look du er ude efter, eller du kan vælge en sten helt op til 8 mm. i størrelsen, hvis du gerne vil gøre et mere dramatisk indtryk. Du kan selvfølgelig også vælge den gyldne middelvej og udse dig en af de andre størrelser som midt imellem de to yderligheder. Valget er dit og det samme er dette gudesmukke smykke, kort tid efter du har afgivet din bestilling.

Specifikationer
SKU Ear-24
Trådtykkelse 0.8 mm.
Lukketype Andet
Type Ørepiercing
Længde 6 mm.
Materiale 14 kt. guld
Antal enheder 1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ørestik af 14 karat guld med sten
Din bedømmelse