Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørestik af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: Ikke på lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter et virkelig elegant og feminint smykke til din kvalitetsbevidste øreflip, så se lige denne super sofistikerede ørestik af ægte 14 karat guld. Du får her et design som er både enkelt og tidløst, samtidig med at det er ren og lækker luksus for alle pengene.

Udover sin umiddelbare glød og skønhed, gemmer smykker af guld faktisk også på flere helbredsmæssige fordele. Guld er f.eks. et fuldstændig naturligt mineral som nemt tåles af kroppen og som ikke interagerer med andre stoffer. Mange mener desuden at guld har en afstressende effekt og det gyldne metal er bl.a. blevet brugt til at afbalancere den mentale og følelesesmæssige sundhed, af mange forskellige kulturer og folkefærd gennem tiden.

Denne skønne ørestik af guld fås i fem forskellige stenstørrelser. Du kan vælge en lille diskret sten på blot 2 mm. hvis det er det subtile look du er ude efter, eller du kan vælge en sten helt op til 8 mm. i størrelsen, hvis du gerne vil gøre et mere dramatisk indtryk. Du kan selvfølgelig også vælge den gyldne middelvej og udse dig en af de andre størrelser som midt imellem de to yderligheder. Valget er dit og det samme er dette gudesmukke smykke, kort tid efter du har afgivet din bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-24
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale 14 kt. guld
Lukketype Andet
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Låsene er for løse
Karakter
Super flotte øreringe, men låsene er for løse, og jeg har måttet skifte mine ud, hvilket er en skam, for det var rigtig fint, at de var så små, syntes jeg. Bedømt af Maria Skaaning
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørestik af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images