Tilbud

Ørepiercing med stenbesat hjerte

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 44,50 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du til små søde feminine hjerter og har du tilmed en piercing i øret, så er dette piercingsmykke måske noget for dig. Piercingsmykket kan bruges flere steder, så længe målene på smykket stemmer overens med målene på din piercing. Den vil f.eks. se godt ud i en helix eller tragus. Den kan også sagtens benyttes i øreflippen. Bemærk dog bare, at trådtykkelsen er 1,2 mm., så har du fået skudt din piercing i, vil smykket muligvis være for stort til at få igennem dit hul.

Staven er 6 mm. lang og kommer med en 4 mm. låsekugle bagpå. Staven og kuglen er lavet af kirurgisk stål og selve hjertet er lavet af messing. Hjertet har på fronten fået påmonteret små sten i to forskellige farver, hvor du selv vælger om det skal være klare sten eller lyserøde sten. Mellem stenene er der luft, dvs. man kan se igennem hjertet. Det er desværre ikke til at se på produktbilledet. Kort fortalt, så sidder der sten hele vejen rundt i kanten og så er der til sidst tre lidt større sten i midten af hjertet, med luft rundt om.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-168
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med stenbesat hjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.