Ørepiercing med spiral

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter et helt nyt look til din tragus- eller helixpiercing, så kan du godt indstille din eftersøgning nu. Du har nemlig her mulighed for at få dig et helt unikt smykke med et motiv af en spiral, som vil se über cool ud i din helix- eller traguspiercing.

På grund af den korte stav på dette smykke, vil den blanke spiral lægge sig helt tæt langs kanten af dit øre, hvis du bruger smykket i en helixpiercing. Bruger du smykket i en traguspiercing, vil spiralen ligeledes placere sig så den flugter med kanten af tragusplaceringen. Det er meget unikt og anderledes look end hvad man ellers typisk ser i helix- og traguspiercinger.

Smykket er lavet af ren kirurgisk stål og staven har en længde på 6 mm. Der er fem "løkker" på spiralen ialt så den er altså stor nok til at man ikke er i tvivl om at det er en spiral. Spiralen måler ca. 10 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-130
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med spiral
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.