Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercing med nuanceskiftende skældesign

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Fangede de mange farver lige dit blik? Vi kan godt forstå dig. Du kigger nemlig på en ørepiercing med et helt specilt design. I topkuglen sidder der nemlig et nuanceskiftende skældesign, som skifter mellem nuancerne af den hovedfarve som du vælger. Du kan vælge mellem flere farver, bl.a. pink, hvor skældesignet så vil skifte mellem de forskellige nuancer af pink alt efter, hvordan lyset rammer smykket. Skældesignet er lavet af en resin, som derefter er blevet formet til at ligne fiskeskæl og derefter farvelagt.

Resten af smykket er lavet af kirurgisk stål, hvilket giver den sin blanke og skinnende overflade. Dette smykke kan du også bruge flere forskellige steder i dit øre, f.eks. i din traguspiercing eller blot i din helt almindelige øreflipspiercing. Du skal blot være opmærksom på, at målene på smykket stemmer overens med målene på din piercing, så du på den måde er sikker på, at smykker sidder som det skal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-15
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med nuanceskiftende skældesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images