Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercing med kors

Lagerstatus: Ikke på lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en traguspiercing eller en helixpiercing, så har vi her et utroligt sødt smykke til dig.

Smykket passer perfekt til en af de to piercinger, da staven kun er 6 mm. lang og 1,2 mm. tyk. Så har du fået din piercing lavet med en nål ved en piercer, så kan du bruge dette smykke i din piercing.

Smykket består som sagt af en lige stav, lavet af kirurgisk stål. I fronten sidder et flot kors, som er sammensat af seks små sten. Farven på stenene vælger du selv i boksen herover blandt to farver. I den anden ende af staven sidder en afskruelig kugle.

Korset kan naturligvis også bruges i andre piercinger, så længe målene stemmer overens. Brug den f.eks. som en almindelig ørering i øreflippen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-44
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super flot piercing
Karakter
Smuk piercing, dog synes jeg den er smule besværlig at få lukket, da kuglen sidder indvendig i øret. Bedømt af Sarah
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med kors
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.