Ørepiercing med bogstav af sten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en enestående chance for at gøre din ørepiercing, unik og personlig, og så endda på virkelig flot manér. Denne ørepiercing fås nemlig i næsten alle alfabetets mange bogstaver, hvor hvert eneste bogstav, er lavet af skinnende smukke og klare sten. Stenene er lagt i en "ramme" der holder dem sammen, men sidder så tæt, at man næsten ikke kan se andet end selve stenene.

Måske vil du vælge dit eget forbogstav, eller måske skal det være din kærestes forbogstav som skal pryde dit øre. Det kan selvfølgelig også være at dig og din veninde, vil have hinandens forbogstav i jeres ører. Mulighederne er mange, det er faktisk kun fantasien som sætter grænsen for, hvad dit valgte bogstav, skal symbolisere for dig.

Brug dit bogstav som almindelig ørepiercing i øreflippen, eller brug det som et anderledes smykke, til din helix- eller traguspiercing. Selve bogstavet måler ca. 6 mm. så det er altså ikke voldsomt stort, og kan dermed sagtens bruges, i alle de nævnte piercingtyper.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-145
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med bogstav af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.