Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercing formet som hjerte med stenbesat kors

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 71,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er personen som elsker multianvendelige smykker, altså piercingsmykker der kan anvendes mere end ét sted, så er du klikket ind på det helt rette produkt. Hvis du tilmed har mere en én ørepiercing, så er dette smykke endnu mere perfekt til dig. Du kan nemlig bruge denne ørepiercing i blandt andet daith, tragus eller blot i den helt almindelige øreflippiercing.

Smykket er lavet ét stykke messing, som er blevet formet som et hjerte med en lille åbning i toppen af hjertet. Du sætter derfor smykket i ved at vride enderne fra hinanden - så let som ingenting! Hjertet er blevet belagt for at ændre farven på smykket, derfor kan du f.eks. få smykket i en rødguld udgave eller en blank udgave. På fronten af smykket sidder der et lille kors, som er blevet besat med nogle kubisk zirkonia sten, som altid vil være klare på trods af, hvilken farve du vælger til hjertet.

Bemærk også, at der er forskel på, hvilket øre, som smykket skal bruges i. I og med at korset sidder på fronten af smykket, så vil der også være forskel på, hvordan det kommer til at sidde i dit øre. Hvis du for eksempel vælger et højrevendt smykke og bruger det i venstre øre, så vil man kun kunne se korset, hvis man står bag dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-35
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hjerte med stenbesat kors
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.