Ørepiercing formet som hjerte med love tekst

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjertet du ser på produktbilledet herover, et utroligt populært. Det er specielt blevet populært, efter den såkaldte "migræne-piercing" bliver lavet i næsten alle piercingstudier. Kort fortalt, så er en migræne-piercing en piercing der bliver lavet for at modvirke migræne. Piercingen bliver placeret i øret.
Før i tiden var det hjertet meget simpelt, men som med alle andre ting der bliver populære, bliver der videreudviklet på produktet. Nogen vil måske mene, at man ikke skal ændre på noget der fungerer, men her er der altså kommet lidt pynt på hjertet, i form af det lille ord "Love". O'et er erstattet med en klar sten, for at give hjertet yderligere karakter.

Smykket kan som sagt bruges i en daith-piercing, som er det oprindelige navn for en migræne-piercing. Men det kan nu også bruges i mange andre piercinger som f.eks. helix eller tragus. Teoretisk set, kan du bruge smykket hvor du lyster, så længe smykkets mål passer dine mål. Men selve formen på hjertet sætter dog sine begrænsninger. Det vil f.eks. ikke fungere særlig godt i læben, selvom en læbepiercing også ofte er 1,2 mm. tyk, som dette smykke.

Bemærk, at smykket ikke er ens på for- og bagside. Hjertet har, som du ser det på billedet herover, teksten stående i højre side, når du ser smykket forfra.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-26
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 13 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 13 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hjerte med love tekst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.