Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercing formet som hjerte med bølget kant

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjerter og smykker har altid været en god kombination. Her er det ingen undtagelse. Smykket du ser på billedet herover, er formet som et hjerte. Som en ekstra lille detalje, er der på den ene side af hjertet placeret en bølge - Vi antager, at det er hjertets hjerterytme. Hjertet er lavet af ét stykke metal, som er formet så det får sit let genkendelige form. Hjertet både starter og slutter i fordybningen øverste på hjertet.

Smykket er ideélt til brug i en migræne-piercinger, som i fagsprog går under navnet daith-piercing. Den sidder i den lille fold lige ved starten af øregangen. Hjertet åbnes ved at vride de to ender fra hinananden, hvorefter smykket isættes i daith'en. Når smykket sidder hvor det skal, vrides de to ender tilbage på plads, så hjertet igen får sin fine form.

Smykket kan naturligvis bruges i andre piercinger end lige daith. Brug den f.eks. også i tragis eller helix - Vigtigt er bare, at smykket passer din piercing, når det kommer til målene. Vælg hjertet blandt flere forskellige farver, hvor farven du vælger går igen i hele smykket. Hjertet er som du ser det på billedet, med bølgen i højre side, når du ser smykket foran dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-27
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 13 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 13 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hjerte med bølget kant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.