Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercing af 14 karat guld formet som hjerte med stenkant

Lagerstatus: På lager

729,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjertet du ser på billedet herover, er lavet af ægte 14 karat guld - Der er altså ikke blot tale om en belægning, som prisen måske også afspejler. Hjertet er beregnet til brug i øret. Brug den f.eks. i en daith, helix eller blot i øreflippen. Smykket åbnes og lukkes ved at vride enderne fra hinanden. Enderne skal ikke trækkes fra hinanden, så der skabes et stort mellemrum mellem enderne. Det vil gøre materialet skørt og hjertet kan miste sin form.

Hjertet har, som du kan se på billedet, en række af klare sten ned langs den ene kant. 10 for at være helt præcis. Stenene er kun synlige på forsiden af smykket, men du kan heldigvis selv bestemme om du ønsker et højre- eller venstrevendt smykke. Du kan også selv vælge om du ønsker den almindelige gule variant eller om du hellere vil have den mere nedtonede hvidguldsvariant. Begge modeller indeholder lige meget guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-33
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing af 14 karat guld formet som hjerte med stenkant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.