Øjenbrynspiercing af plast med spike

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 20,30 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få dig en rigtig fiks og top allergivenlig lille øjenbrynspiercing, som vejer så lidt at du nok næsten vil glemme du har den i. Smykket her er nemlig lavet af PTFE som er et blødt og fleksibelt plastmateriale der vil følge din krops bevægelser. Det giver en meget høj komfort når smykket er i brug, netop fordi det nærmest bliver til en del af din krop når det er i brug.

PTFE vejer meget lidt så det er heller ikke et smykke som kan risikere at tynge dit øjenbryn. Modellen her er en af de små og fikse størrelser, med en længde på 8 mm. Materialet er desuden 100% nikkelfrit så det er tilmed et super godt køb, hvis du ikke tåler nikkel eller blot har tendenser til allergi.

Vælg selv mellem de otte friske farver som selvfølgelig alle er udstyret med et par flotte frække spikes for enderne.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-27
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Øjenbrynspiercing af plast med spike
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.