Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Nippleclicker med stenbesat kant

149,00 kr
På lager

Når man nu endelig har taget mod til sig og lagt nipple til nålen, så bør den bestemt også udsmykkes med manér, og det får du rig mulighed for, med denne ultra flotte og næsten pralende lækre, nippleclicker. Smykket kaldes en nippleclicker, fordi det nemt og enkelt, blot klikkes op og i, så du ikke skal besværes med små drilske lukkekugler.

Staven som går gennem brystvorten, er lavet af kirurgisk stål, som er et både solidt og robust materiale, der hverken ruster eller tærer med tiden. Kirurgisk stål har et flot stålblankt look, som holder sig skinnende flot, også over længere tid. Det misfarves heller ikke, som det f.eks. kan ses med både sølv og guld. Modellen her fås både i et blankt, guldfarvet, samt et rødguldsfarvet look.

Smykket her er også udstyret med en hel overflod af små smukke sten, der glitrer og glimter som en hel himmel fuld af stjerner. Stenene er placeret i to tætsiddende rækker, som følger smykket hele vejen rundt. Stenene fås både i klassisk klar, yndig pink og en dejlig frisk turkis farve. De to to guldfarvede modeller fås dog kun med klare sten.

Skynd dig at køb din foretrukne variant allerede i dag, så sørger vi for at levere din nye smukke nipple clicker, direkte til din postkasse. Vi sender varer alle hverdage, så du kan få dine nye smykker, så hurtigt som muligt.

Detaljer
NavnNippleclicker med stenbesat kant
SKUNipple-73
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeHængsel
TypeNippleclicker
PlaceringNipple
Længde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nippleclicker med stenbesat kant
Din bedømmelse
Nippleclicker med stenbesat kant