100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Nippleclicker med snoet mønster

Tilbudspris 69,42 kr Normalpris 89,00 kr
På lager

Når nu man har taget skridtet fuldt ud og lagt nipple til nålen, så skal man selvfølgelig også kunne pynte sit bryst, med nogle fede og flotte smykker - og det er lige præcis hvad du kan komme til, med denne virkelig lækre nippleclicker.

Smykket her er næsten et stil-ikon i sig selv, med det skarpe stålblanke look, og det elegante samt yderst detaljerede snoede mønster, som smyger sig hen langs undersiden af smykket, og ender i en flot kuglespids, lige på midten. Indersiden af smykkekanten er ligeledes dekoreret med et enkelt men effektivt kuglemønster, som fuldender det færdige design, på raffineret vis.

Brystsmykket her er en såkaldt nippleclicker, som betyder at det er helt utrolig nemt og enkelt, at få smykket i og ud. Der er ingen fedteri med kugler som skal skrues fast på enderne her, nej du glider ganske enkelt bare smykkestaven ind gennem din brystpiercing, og klikker den ned på plads i smykket, hvor den "låser" sig fast, med et lille smæld. Smykket er dog ikke mere låst, end at det kan klikkes op igen, nøjagtigt lige så nemt.

Gå ikke glip af chancen for at blive den heldige ejer, af denne flotte, frække og fingernemme nippleclicker, som kun er få klik og en hurtig tur med posten, fra at blive din.

Detaljer
NavnNippleclicker med snoet mønster
SKUNipple-70
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeHængsel
TypeNippleclicker
PlaceringNipple
Længde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nippleclicker med snoet mønster
Din bedømmelse
Nippleclicker med snoet mønster