Tilbud

Nippleclicker med snoet mønster

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 55,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Når nu man har taget skridtet fuldt ud og lagt nipple til nålen, så skal man selvfølgelig også kunne pynte sit bryst, med nogle fede og flotte smykker - og det er lige præcis hvad du kan komme til, med denne virkelig lækre nippleclicker.

Smykket her er næsten et stil-ikon i sig selv, med det skarpe stålblanke look, og det elegante samt yderst detaljerede snoede mønster, som smyger sig hen langs undersiden af smykket, og ender i en flot kuglespids, lige på midten. Indersiden af smykkekanten er ligeledes dekoreret med et enkelt men effektivt kuglemønster, som fuldender det færdige design, på raffineret vis.

Brystsmykket her er en såkaldt nippleclicker, som betyder at det er helt utrolig nemt og enkelt, at få smykket i og ud. Der er ingen fedteri med kugler som skal skrues fast på enderne her, nej du glider ganske enkelt bare smykkestaven ind gennem din brystpiercing, og klikker den ned på plads i smykket, hvor den "låser" sig fast, med et lille smæld. Smykket er dog ikke mere låst, end at det kan klikkes op igen, nøjagtigt lige så nemt.

Gå ikke glip af chancen for at blive den heldige ejer, af denne flotte, frække og fingernemme nippleclicker, som kun er få klik og en hurtig tur med posten, fra at blive din.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-70
Bredde 24 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 20 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Lukketype Hængsel
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Nippleclicker med snoet mønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.