Nippleclicker med snoet mønster

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Når nu man har taget skridtet fuldt ud og lagt nipple til nålen, så skal man selvfølgelig også kunne pynte sit bryst, med nogle fede og flotte smykker - og det er lige præcis hvad du kan komme til, med denne virkelig lækre nippleclicker.

Smykket her er næsten et stil-ikon i sig selv, med det skarpe stålblanke look, og det elegante samt yderst detaljerede snoede mønster, som smyger sig hen langs undersiden af smykket, og ender i en flot kuglespids, lige på midten. Indersiden af smykkekanten er ligeledes dekoreret med et enkelt men effektivt kuglemønster, som fuldender det færdige design, på raffineret vis.

Brystsmykket her er en såkaldt nippleclicker, som betyder at det er helt utrolig nemt og enkelt, at få smykket i og ud. Der er ingen fedteri med kugler som skal skrues fast på enderne her, nej du glider ganske enkelt bare smykkestaven ind gennem din brystpiercing, og klikker den ned på plads i smykket, hvor den "låser" sig fast, med et lille smæld. Smykket er dog ikke mere låst, end at det kan klikkes op igen, nøjagtigt lige så nemt.

Gå ikke glip af chancen for at blive den heldige ejer, af denne flotte, frække og fingernemme nippleclicker, som kun er få klik og en hurtig tur med posten, fra at blive din.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-70
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 24 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 20 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Nippleclicker med snoet mønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.