Navlepiercing til gravide med tekst

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du gravid og kender du allerede kønnet på din kommende lille guldklump? Så har vi den perfekte navlepiercing til dig her. Staven på dette smykke er lavet af blød og bøjelig PTFE som er et fleksibelt materiale der vil følge ændringerne i din krops form, efterhånden som maven vokser.

Staven er ekstra lang for at kunne passe i din navlepiercing, selv når maven er på sit største. Du kan dog sagtens selv forkorte din stav hvis du ønsker det, ganske enkelt blot ved at klippe et stykke af den. Kuglen vil nemlig selv skære et nyt gevind ind i staven, når du skruer den på igen. Vær dog opmærksom på at den ekstra længde kan være rar at have til sidst i graviditeten.

I vedhænget hænger den sødeste lille tekst som tydeligt bekendtgør dit kommende barns køn for hele verden. Det står henholdsvis: “It’s a boy” og “It’s a girl” i vedhænget, hvor ordet “boy” står med flotte blå bogstaver og ordet “girl” står skrevet med en yndig lyserød skrift.

Så skynd dig at køb dette praktiske og søde smykke til din navlepiercing, mens du venter på at din lille dreng eller lille pige bliver klar til at se dagens lys.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-329
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 25 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 55 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 23 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Fantastisk
Karakter
Fantastisk produkt, billig og meget hurtig leveret Bedømt af Billie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med tekst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.