SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing til gravide med tekst

109,00 kr
På lager

Er du gravid og kender du allerede kønnet på din kommende lille guldklump? Så har vi den perfekte navlepiercing til dig her. Staven på dette smykke er lavet af blød og bøjelig PTFE som er et fleksibelt materiale der vil følge ændringerne i din krops form, efterhånden som maven vokser.

Staven er ekstra lang for at kunne passe i din navlepiercing, selv når maven er på sit største. Du kan dog sagtens selv forkorte din stav hvis du ønsker det, ganske enkelt blot ved at klippe et stykke af den. Kuglen vil nemlig selv skære et nyt gevind ind i staven, når du skruer den på igen. Vær dog opmærksom på at den ekstra længde kan være rar at have til sidst i graviditeten.

I vedhænget hænger den sødeste lille tekst som tydeligt bekendtgør dit kommende barns køn for hele verden. Det står henholdsvis: “It’s a boy” og “It’s a girl” i vedhænget, hvor ordet “boy” står med flotte blå bogstaver og ordet “girl” står skrevet med en yndig pink skrift.

Så skynd dig at køb dette praktiske og søde smykke til din navlepiercing, mens du venter på at din lille dreng eller lille pige bliver klar til at se dagens lys.

Detaljer
NavnNavlepiercing til gravide med tekst
SKUBelly-329
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav til gravide
PlaceringNavle
Længde25 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kuglestørrelse5 mm.
Bundkugle5 mm.
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde55 mm.
Vedhængslængde23 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing til gravide med tekst
Din bedømmelse
Navlepiercing til gravide med tekst