Navlepiercing til gravide med klokkeblomst

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet ovenfor ser du en navlepiercing til gravide med en fe som vedhæng. Det er dog ikke hvilken som helst fe - feen på vedhænget er nemlig Klokkeblomst. Du kender sikkert eventyret om Peter Pan og De Glemte Drenge, som er for evigt børn på Ønskeøen. I eventyret kan Klokkeblomst få personer til at flyve ved hjælp af hendes tryllestøv, hvis de tænker glade tanker. Med denne navlepiercing kan du måske også komme til at flyve, hvis du blot tænker glade tanker.

Smykket er lavet af PTFE, hvilket gør at staven er meget blød og kan forme sig efter kroppens bevægelser. Derfor er PTFE også et godt materiale til gravide, da staven kan bøje og forme sig efter den runde mave. Vedhænget, der er formet som Klokkeblomst er lavet af messing. Klokkeblomst er derefter blevet belagt med en rødguldsbelægning og fået påsat en masse små klare sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-470
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 22 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med klokkeblomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.