Navlepiercing til gravide med guldsmed

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet ovenfor ser du en navlepiercing til gravide, som er udstyret med en PTFE-stav. Staven gør smykket i stand til at bøje og forme sig efter den gravides mave efterhånden som den bliver større, i takt med at babyen vokser. Du behøver dog ikke være gravid, for at kunne bruge dette smykke. PFTE er også et godt materiale til personer, der lider af nikkelallergi, da PFTE er 100% nikkelfrit. Materialet er også et meget blødt materiale, hvilket betyder, at du kan klippe staven til den længde du ønsker, hvis du synes den er for lang.

I bunden af smykket finder du en guldsmed, som hænger fint som vedhæng på PTFE-staven. Guldsmeden er lavet af messing og belagt med en blank belægning. På guldsmeden sidder der nogle små klare sten, som får guldsmeden til at funkle og skinne. Guldsmeden har to vinger på hver side, på de øverste vinger sidder der fire sten og på de nederste vinger sidder der tre sten. Udover stenene på vingerne har guldsmeden også fået påsat tre sten på kroppen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-468
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 22 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med guldsmed
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.