Tilbud

Navlepiercing til gravide med abstrakt kat

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 14,70 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en navlepiercing med et af de lidt mere skøre og sjove vedhæng - vedhænget ligner i bund og grund en kat med en tennisbold i hovedet. Hvis du er til de lidt mere skøre piercingsmykker, så må dette smykke være helt perfekt til dig. Vedhænget er lavet af messing, og er blevet belagt med en blank belægning. Katten hænger inde i en oval cirkel, som er blevet besat med flere små klare sten.

Smykkets stav er lavet af PTFE, hvilket er et blødt plastmateriale, som er meget fleksibelt. Stavens fleksibiletet gør smykket perfekt til gravide, da det kan forme sig efter den gravide kvindes mave. Staven måler hele 22 mm., hvilket gør at staven har god plads til at bøje sig, når den former sig efter kroppen. Hvis du til gengæld synes, at længden bliver for meget, kan du nemt afkorte den med en saks. Efter du har klippet staven til den ønskede længde, skruer du blot topkuglen på igen, som derved skaber et gevind, som kuglen kan sidde fast på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-469
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 22 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med abstrakt kat
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.