Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing til gravide - Baby on board

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du gravid og har du en navlepiercing som du elsker, så skal du være opmærksom på, at du muligvis ikke kan benytte dit almindelige piercingsmykke.

Men heldigvis kan du her få et piercingsmykke, som er lavet til gravide maver pga. den lange stav. Ikke nok med at staven er længere, så er selve vedhænget også drejet hen mod babyer og graviditet, da der står "Baby on board" (Baby om bord) på det gule skilt.

Brug evt. smykket som et overraskelsesmoment ved at vise svigermor og -far dit nye piercingsmykke.

Staven på dette piercingsmykke måler hele 50 mm., så det er rigtig langt. Heldigvis er det lavet af PTFE, så du selv kan afkorte staven til en ønsket længde.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-9
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 50 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Farve Gul
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Sååååå sød
Karakter
Skønt at man kan købe noget der er relevant i forhold til ens stadie i livet. Bedømt af Bubi
Sød piercing hvis man er gravid
Karakter
Elsker den, den er simpelthen så sød <3 Bedømt af Ea
Supersød
Karakter
Overraskede hele min familie med denne navlepiercing. Købte to og kortede den ene op, så den ikke er så lang her i starten af min graviditet. Så kan jeg altid skifte over til den længere senere hen. Bedømt af Anu
Så sød
Karakter
Har købt den til mig selv, da jeg er ved at have en stor mave. Ikke nok med at den er sød, så er den også rigtig praktisk når man er gravid :) Bedømt af Naja
Fed overraskelse
Karakter
Spurgte min kæreste om han ikke lige ville hjælpe mig med at få mit nye smykke i. Der gik lige lidt tid før han lagde mærke til hvad der stod på den. Han blev mega glad :D Bedømt af Elvita
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide - Baby on board
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.