Navlepiercing med turkis drømmefanger

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En drømmefanger er et traditionelt indiansk håndværk. Indianerne troede på, at drømmefangeren ville fange onde drømme, hvis man sov under den. En drømmefanger er flettet således at det ligner et spindelvæv, som fanger de onde drømme i nettet. Navlepiercingen du ser ovenfor har også en drømmefanger - denne drømmefanger har dog et mere moderne design. Navlepiercing har kun et svagt spindelvæv-mønster i midten rundt om centerstenen.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og selve drømmefangeren er lavet af messing. Inde i drømmefangeren er der blevet påsat små turkise sten rundt om en stor centersten - centerstenen har et svagt mørkt mønster i sig. Under drømmefangeren hænger der tre fjer, hvilket også var typisk for de indianske drømmefangere. Drømmefangeren er belagt med en antik sølvbelægning, hvilket giver smykket det mørke og oxiderede udseende rundt om de turkise sten, samt i fjerene.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-206
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med turkis drømmefanger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.