Navlepiercing med to hjerter af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

1.999,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Utrolig smuk og stilfuld navlepiercing af ren 14 karat guld som egner sig særlig godt til piercing smykker grundet dets renhed samt hårdheds grad. Der er to hjerter som overlapper hinanden og begge hjerter er besat med klare sten der funkler som små stjerner på en gylden himmel af guld. Der er her tale om et smykke af høj kvalitet som vil passe perfekt til den kræsne kvinde. Smykket er i alt 3 cm langt og kunne også være den helt unikke konfirmandgave til pigen som rigtig skal forkæles på sin store dag eller blot som en romantisk gave til kæresten.

Dette smykke vil pryde enhver pige navle på den smukkeste måde så skynd dig at købe denne gyldne drøm til hende du holder af - eller blot som forkælelse til dig selv.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-314
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med to hjerter af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.