Navlepiercing med tigerhoved

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med et lidt større smil kunne vi næsten omtale denne tiger som "Tony the Tiger" fra Kellogg's Frosties. Denne tiger ser dog noget mere alvorlig ud, som en tiger normalt gør. Tigeren måler ca. 14 x 14 mm. og har derfor en god størrelse, hvor man kan se alle detaljer som øjne, næse og ører uden at være i tvivl om hvad det forestiller. Tigeren er lavet af messing, som har fået en antik overfladebehandlig med guld som grundfarven. Den antikke del kommer ved at tilføre en sort farve i de dybe detaljer, som får tigerhovedet til at træde frem.

Staven som hovedet er monteret på, er lavet af kirurgisk stål og måler 10 mm. i længden og 1,6 mm. i tykkelsen. I toppen af staven sidder en 5 mm. låsekugle, som matcher tigerhovedets antikke belægning.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-121
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med tigerhoved
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.