Navlepiercing med stor sten til gravide

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 99,00 DKK

Nu kun: 84,15 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du i lykkelige omstændigheder men kan nu ikke bruge dine normale navlepiercinger mens du venter dig? Så fortvivl ikke, for nu kan du købe denne flotte fleksible navlepiercing med en stor smuk sten i bundkuglen. Navlepiercingen her er lavet af PTFE, som er et blødt og fleksibelt materiale, der vil tilpasse sig din krop, i takt med at maven vokser sig større og større.

Ud over at være blødt og bøjeligt, så er PTFE også både 100% nikkelfrit samt meget let i vægt. Smykket vil med andre ord ikke tynge ned af på den gravide mave, så det vil føles let og behageligt at have på.

Trådtykkelsen er den normale standard for navlepiercinger på 1,6 mm. så dul vil bevare din piercing i de rette mål, under din graviditet. Længden er til gengæld noget længere end standardmålet på 10 mm, nemlig 17 mm. på smykket her, og det er selvfølgelig for at imødekomme kroppens ændrede form under en graviditet.

Der er en lille klar sten i topkuglen mens der er en stor smuk klar sten i bundkuglen. På den måde behøver du i hvert fald ikke gå på kompromis med pynten i navlen, blot fordi du er gravid. Hvis du allerede kender kønnet på barnet, kan du med fordel også tage et kig på navlepiercing med babyfødder i enten blå eller lyserød, som ligeledes er beregnet til gravide.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-350
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 17 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 33 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale PTFE / Bioplast
Er smykket limet? Ja
Farve Klar
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 11 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Den bedste løsning!
Karakter
Jeg har haft store problemer med min piercing her under den første del af min graviditet og kunne godt mærke det kun ville blive værre jo mere min mave vokser, så jeg prøvede i et desperat forsøg på at beholde min piercing med denne graviditets piercing og der er virkelig overraskende så godt det virker. Min hud var helt sprækker før, og nu her Lidt tid efter ser det fint ud igen og gør ikke ondt mere fordi piercingen er så blød :) virkelig et forsøg værd for alle der vil beholde deres navlepiercing Bedømt af Jensen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med stor sten til gravide
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.