SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med stor sløjfe

89,00 kr
På lager

Få fingrene i denne smukke gyldne drøm, som vil tænde lys i enhver sød feminin navle, med sit feminine look og enkle design. Denne navlepiercing er lavet af kirurgisk stål. Smykket er lidt atypisk i sin udformning, da det her er topkuglen som er selve designet, mens bundkuglen i dette tilfælde er den massive lille 5 mm. kugle der normalt ses som topkugle.

Når smykket er designet omvendt på den måde, kan det både bruges i almindelige navlepiercinger, hvor sløjfen så vil sidde oven over navlen, eller i de navlepiercinger som munder ud et stykke under navlen, i stedet for over den. I sidstnævnte tilfælde vil den søde sløjfe sidde inde i navlen.

Sløjfens to bånd hænger kækt lidt på skrå, som om en mild brise lige puster lidt til de silkebløde bånd. Hvert bånd er dekoreret med tre små runde sten, som glitrer og glimter, så snart lyset falder på dem.

Hvis du elsker det enkle, klassiske og tidsløse, så vil denne navlepiercing med sin store flotte sløjfe, sikkert lige være noget for dig. Så skynd dig at bestil i dag, så sørger vi for at dit nye smykke bliver leveret lige til postkassen.

Detaljer
NavnNavlepiercing med stor sløjfe
SKUBelly-331
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeOmvendt navlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring5 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med stor sløjfe
Din bedømmelse
Navlepiercing med stor sløjfe