Tilbud

Navlepiercing med stenbesat Playboy™ nøgle

Lagerstatus: På lager

Pris: 149,00 DKK

Nu kun: 74,50 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Så er Playboy atter på banen med en af deres mange kreative designs, denne gang i form af en underskøn navlepiercing som bærer på en smuk nøgle der er fyldt med sten fra ende til anden. Smykket er lavet af ren kirurgisk stål så du kan være fuldstændig tryg ved materialet. Playboy er kendt for deres gode kvalitet samt luksuriøse design og dette smykke er bestemt ingen undtagelse. Den flotte nøgle er besat med sten hele vejen rundt langs kanten og så videre hele vejen ned til spidsen af nøglen.

Både top- og bundkugle er ligeledes udstyret med en smuk sten som naturligvis matcher de andre sten i farven. Du vælger selv om du ønsker nøglen med klare, lyserøde eller turkis sten.

Uanset hvilken model du vælger, vil din nøgle selvfølgelig også været udstyret med Playboys kendte lille bunny. I dette tilfælde sidder den øverst oppe og inde i centrum af nøglen og som prikken over i’et, er den lille bunnys øje markeret med en sten i samme farve som resten af stenene på dit smykke.

Måske er det nøglen til dit hjerte eller måske er det nøglen som holder alle dine hemmeligheder bag lås og slå. Det er under alle omstændigheder en meget smuk navlepiercing som burde ligge i enhver piges smykkeskrin.

Hvis du er vild med denne Playboy nøgle vil vores guldbelagte navlepiercing med enten Playboy nøgle eller Playboy hængelås, måske også lige være noget for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-300
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 51 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 29 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med stenbesat Playboy™ nøgle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.