Navlepiercing med sten i dobbelt hjerte

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du helt vild med hjerter? Så er denne navlepiercinger helt sikkert lige noget for dig. Navlepiercing, som du kan se på produkt billedet ovenfor, har nemlig ikke kun ét men hele to hjerter. Hjerterne er fastgjort til staven, så der er derfor ingen løsthængende dele. Mellem de to hjerter sidder der en sten, hvor du kan vælge mellem to farver, nemlig klar og lyserød. Det bagerste af hjerterne på navlepiercingen er blank i farven og en smule større end det forreste hjerte. Det forreste hjerte er guldfarvet og hænger en smule mere til end det bagerste. Smykket her vil derfor komme til at pryde enhver person, der holder meget af hjerter på deres piercingsmykker!

Navlepiercingen her har en trådtykkelse på 1,6 mm. sant en total længde på 25 mm. Denne navlepiercing er ikke helt vildt stor, men den har stadig nok personlighed til at kunne vises frem til alle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-426
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 25 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med sten i dobbelt hjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.