Navlepiercing med metalliske akrylkugler

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

Er du allergiker, bør du anvende titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

En navlepiercing behøver ikke at være fyldt med sten og og belagt med guld, for at se godt ud. Det er denne model et godt bevis på.

Smykket her består af en buet stav, lavet af kirurgisk stål der ikke frigiver nikkel, med en akrylkugle i hver ende. Det ligner umiddelbart ikke en akrylkugle pga. den flotte overfladebelægning - Det ligner mere en blankpoleret metalkugle med et grønligt skær. Men netop det grønlige skær gør, at lige meget hvilken vinkel du ser smykket fra, vil det se flot og skinnende ud.

Piercingsmykket findes i otte forskellige farver, hvor du selv vælger din yndlingsfarve i boksen herover. Samtidig kan du, hvis den normale 10 mm. stav ikke passer dig, også vælge om du vil have en model med en kortere stav.

Så hvis du vil have noget der både er enkelt og flot, så er denne model måske noget for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-61
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Smuk, enkel piercing
Karakter
Jeg købte den sorte piercing for nogle dage siden, og jeg har overhovedet ikke fortrudt. Den er simpel og elegant, og når lyset skinner på den, kan man se alle farverne i den. Jeg anbefaler den til alle, som vil have noget enkelt uden det bliver kedeligt. :) Bedømt af Julie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med metalliske akrylkugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.