Navlepiercing med lyserød sløjfe

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket, som er en navlepiercing, består af en stav på 10 mm. i længden og 1,6 mm. i tykkelsen, som er standarden for navlepiercinger. For enden af staven er en flot lyserød sten. Efter stenen kommer den velkendte sløjfe i lyserød med små lyserøde sten, som for mange er kendetegnet for denne kampagne.

Dette smykke til navlepiercinger er lavet af ægte kirurgisk stål.

TIP: Navlepiercinger som denne har meget udsatte sten og kan derfor risikere at miste dem i vedhænget. Men giver man vedhænget et beskyttende lag klar neglelak, holder det ikke bare bedre på stenene, men det giver også en utrolig flot finish. Vi anbefaler derfor brugen af klar neglelak over stenene i vedhænget og gerne 2-3 lag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-35
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Farve Lyserød
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (21)
Smuk
Karakter
Super smuk piercing og med et kanon budskab. Bedømt af Kirsten
Smuk
Karakter
Der er ikke så meget andet at sige om denne piercing - SMUK! Bedømt af Karen
Min mor døde af kræft :'(
Karakter
Dette smykke husker mig på hvor ondt kræft kan gøre for folk der er berørt af det.
Smukt er det og jeg er rigtig glad for min kræftsløjfe
Bedømt af Karen K. Davidsen
Jeg støtter gerne en god sag
Karakter
To i min familie har haft brystkræft, så jeg ved hvordan det er at være tæt på det. Der er desværre alt for mange der får konstateret brystkræft, så derfor støtter jeg gerne op om denne sag.
Og så får man endda et utroligt flot smykke ud af det også :)
★★★★★
Bedømt af Mette Ottesen
Rigtig sød piercing!
Karakter
Det er en rigtig flot og sød piercing, som mange piger ville være glade for at have! Bedømt af Helena
Super super! Også til nylavede piercinger
Karakter
Jeg fik lavet min piercing for næsten 4 måneder siden. Så jeg må i princippet ikke skifte den endnu, men kunne ikke nære mig, så jeg skiftede til denne fine sag for et par dage siden. Ingen komplikationer! Den vejer ingenting, ser super godt ud og er slet ikke irriterende. Og så støtter den et godt formål!
5x ★
Bedømt af Emma
Kanon fed piercing
Karakter
Mega pæn og pengene går til et godt formål det er lige et for mig da jeg har fået fjernet en knude i mit ene bryst Bedømt af Jane Bach Köppler
Støt Brysterne ( Virkelig fed Støt-Brysterne Navle-piercing )
Karakter
Jeg synes det her piercing-smykke er fantastisk......
det viser hvor meget man støtter bryst-kræft + Det går til et godt formål!.
Bedømt af Rikke Jensen
suveræn med flot blikfang
Karakter
Fejende flot navlesmykke, som også støtter et godt formål i vores interesse;) Bedømt af Bente Dahl Nielsen
Flot
Karakter
Det er et rigtig rigtig flot smykke, min er dog allerede begyndt at miste belægningen på bagsiden af sløjfen plus at den har tabt en sten. Synes det er virkelig synd, for er ellers rigtig glad for smykket.
Men synes ideen og prisen er helt fantastisk!
Bedømt af Sarah Mathiesen
Fantastisk piercing!
Karakter
Den er rigtig flot, rigtig behagelig at gå med og misfarver ikke! :) + den går til et godt formål og det kunne ikke være bedre når 1 ud af 9 kvinder rammes af kræft! Bedømt af Julie Felletoft
Flot smykke og rigtig godt initiativ!
Karakter
Jeg er superglad for mit nye piercingsmykke, det sidder helt perfekt og irriterer hverken hud eller tøj, når man har det i :)
Desuden er det jo en rigtig god sag man støtter ved at købe smykket, og så er det også vildt flot, blev positivt overrasket da jeg så den rigtigt!
Bedømt af Cecilie Nørholm
Rigtig pæn og interessant.
Karakter
Her kan man vidst godt sige der er en piercing der ikke bare er flot, men som der også er en rigtig stor personlig mening i. Synes det er et rigtig godt formål det går til, og hvis man samtidig vil have at ens piercing skal betyde ekstra meget eller sige noget ekstra om en selv, så er det her i hvert fald den man skal vælge, synes jeg :) Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Jeg har købt den
Karakter
Den er så fed og så lækker at have i :) Jeg er mega glad for den Bedømt af Maria
Hvorfor ikke se godt ud imens du hjælper verden?
Karakter
Piercingen er ikke bare super flot, med kvaliteten i top - du støtter samtidig et godt formål. Kunne det være bedre? Bedømt af Anne Katrine Schiødte Tversted
Rigtig behagelig piercing.
Karakter
Jeg har netop selv lige bestilt, og modtaget denne piercing. Og jeg synes den er rigtig behagelig at have i, den føles ikke for tung. Og man kan næsten ikke mærke man har den i. Bedømt af Nikoline Findinge
Super god idé.
Karakter
jeg synes det er en hel fantastisk idé at kunne støtte kampen mod brystkræft ved at købe et smykke, desuden er den super flot designet. :)
* * * * *
Bedømt af Tine Morre Skovborg
Lækker piercing
Karakter
Det er virkelig lækkert at man kan støtte en rigtig god sag ved at købe dette smykke.
Bedømt af Tina
Flot
Karakter
Rigtig flot piercing, også støtter man noget man selv ka komme ud for. overvejer faktisk at købe den, ogs selvom jeg ikk har fået lavet min navlepiercing igen endnu Bedømt af Sjela
Super flot
Karakter
Det er en super flot navlepiercing og så går de fleste af pengene jo også til en god sag :D Bedømt af Michelle

1 til 20 af 21

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med lyserød sløjfe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.