SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med livets træ i rødguldsbelagt vedhæng

109,00 kr
På lager

Helt fantastisk smuk navlepiercing, med selveste livets træ som motiv i det søde vedhæng, og en lækker all-over rødguldsbelægning, som giver den en skøn rosagylden glød, der passer perfekt til enhver feminin og selvbevidst pige.

Livets træ er et stærkt symbol, som har været brugt af mange religioner verden over, samt som metafor af selveste Charles Darwin, i et af hans berømte værker. Livets træ er et symbol på at al kreation, samt at al liv, er forbundet til hinanden. Rødderne stikker dybt ned i jorden, mens grenene strækker sig langt op i himlen, der samles i en cirkel, som et symbol på sammensmeltningen af de to. Livets træ går mange århundreder tilbage i historien, og står den dag i dag, stadig som et stærkt og kraftfuldt symbol, med masser af sjæl og historie bag sig.

På smykket her, er livets træ fremstillet på en utrolig flot og stilfuld facon, som giver det gamle symbol, et meget moderne og stilrent look. Ligesom træet forbinder jorden og himlen, så forbinder dette design, også fortiden med nutiden, på virkelig elegant vis. Det er ældgammel visdom, i en helt ny og moderne indpakning, som nu kan bæres i navlen.

Både top- og bundkugle er desuden udstyret med en flot klar sten, som skaber endnu mere blikfang, til dette super skønne smykke.

Detaljer
NavnNavlepiercing med livets træ i rødguldsbelagt vedhæng
SKUBelly-408
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveRosaguld
Bundkugle7 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde43 mm.
Vedhængslængde22 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med livets træ i rødguldsbelagt vedhæng
Din bedømmelse
Navlepiercing med livets træ i rødguldsbelagt vedhæng