SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med livets træ i flettet mønster

89,00 kr
På lager

Livets træ, er her gengivet i et utroligt flot design, hvor stammen og grenene, er udført på sirlig og yderst detaljeret vis. Smykket her er holdt i det stilrene look, med en flot mat og stålblank overflade, som giver smykket et rigtig lækkert og elegant touch.

Lives træ er et gammelt symbol fra tidernes morgen, som bærer på en stærk og altfavnende symbolik, hvor himlen og jorden er forbundet af cirklen udenom træet. I dette tilfælde, er der dog lagt ekstra meget omtanke i den cirkelrunde indramning, som således har fået en bred kant af et flot flettet filigranmønster, som indrammer træet på smukkeste vis.

Det skønne livsgivende træ, hænger ned som et vedhæng, fra den velkendte buede stav, som udgør basisdelen af en navlepiercing. Staven er desuden dekoreret med en smuk klar sten, i både top- og bundkugle. Du har selvfølgelig også muligheden for at bestille en ekstra kugle som tilkøb til din bestilling, både med og uden sten. Så har du altid en ekstra, hvis du skulle komme til at tabe den anden.

Tag et ekstra grundigt kig på billedet af denne navlepiercing, for her er der virkelig tale om et af de smykker, som nærmest taler for sig selv. Det oser langt væk af stilfuld elegance, med sit stilrene og tidløse design, og er det perfekte smykke til enhver pige, der gerne vil føle sig lidt guddommelig, en gang i mellem.

Detaljer
NavnNavlepiercing med livets træ i flettet mønster
SKUBelly-409
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Bundkugle7 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde42 mm.
Vedhængslængde22 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med livets træ i flettet mønster
Din bedømmelse
Navlepiercing med livets træ i flettet mønster